#Tokio2020

2017-12-04 09:12:26

On aika kirjoitella mukavista asioista mitä on tapahtunut minulle. Olen saanut selkäni hyvään kuntoon, että pystyn harjoittelemaan sekä melomaan melontaergoa. Tämä on iso askel, koska harjoittelessa kovaa selkääni tuli välilevynpullistuma ja nyt kahdeksan kuukauden kuntoutuksen jälkeen pystyn jälleen harjoittelemaan. Suuri kiitos Turun seudun urheiluakatemialle , että olette tukeneet kuntoutustani. Kiitos Marko Yrjövuori loistavasta fysikaalisesta kuntoutuksesta, että kehonhallintani on parantunut huimasti.

 

Toinen hieno asia on, että ratamelonta valittiin olympiakomitean tehostamistukijärjestelmään. Tämä asia tuo varmuutta, että meidät todellakin otetaan todesta. Tokion olympialaiset on jatkuvasti lähempänä! Kiitos päävalmentajalle, että jaksaa taistella lajimme puolesta. Emme kuitenkaan saa unohtaa, kuinka paljon itse urheilijat ovat tehneet tämän asian eteen. Urheilijat ovat haastaneet omankroppansa äärirajoille, että ovat pystyneet kuromaan maailman kärkeä kiinni. Tämä kun jatkuu tulevina vuosina, saamme lukea lehdistä vuonna 2020, kuinka ratamelonta on jälleen ryövännyt olympiakullan itselleen.

 

Tiivistettynä tulen ensi kaudella olemaan parempi, kun koskaan ennen. Tämä siitä syystä, että tulen pystymään harjoittelemaan laadukkaammin, tehokkaammin sekä ilman huolia tulevasta.

 

#Tokio2020

 

Olympiakomitean uutiset

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto