Harjoitusleiri Espanjassa ja Suomeen siirtyminen

2017-03-29 05:25:13

Hyvin menneen Floridan harjoitusleirin jälkeen suuntasin kohti Espanjan Sevillaan jatkamaan leireilyä vielä pariksi viikoksi. Ennen Sevillan harjoitusleiriä vietin muutaman päivän Madridissa leväten ja keräillen voimia pitkän lennon sekä aikaeron takia.  Madrid kaupunkina oli ihan mukava, mutta ei tehnyt suurta vaikutusta minuun.

Parin päivän levon jälkeen siirryin junalla Sevillaan harjoittelemaan suomen maajoukkueen kanssa. Kahden viikon leirin aikana pääsin harjoittelemaan monien erimaiden maajoukkueiden kanssa. Pääsääntöisesti harjoittelin yhdessä virolaisten kanssa, mutta kovimmat harjoitteet toteutin iso-Britannian maajoukkueen kanssa. Tämä toi uskoa minuun, että olen tehnyt asioita oikein kevään aikana.

Mieleen painuvin kokemus oli istua samaan kaksikkoon unkarilaisen Benjamin Ceiner kanssa, joka edusti unkaria Rion Olympialaisissa kaksikon 1000m ja sijoittuivat seitsemänneksi finaalissa.

Kokonaisuutena Sevillan harjoitusleiri oli yksi parhaista leireistä ikinä. Kroppa on väsynyt, mutta mieli on virkeä.

IMG-20170311-WA0001

Seuraavaksi on vuorossa Suomen Turku, jossa tulen viettämään reilun viikon ennen, kuin siirryn Slovenian Blediin.

Suomeen saapumisen jälkeen heti sunnuntaina osallistuin myös Kaikki vastaan 1 TV-ohjelmaan. Alla on linkki Kaikki vastaan 1 sarjan jaksoon jossa esiinnyn.

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/kaikki-vastaan-1

 

 

Tämä kokemus oli minulle ainutlaatuinen ja melonnalle erittäin arvokasta mainosta. Toivottavasti jatkossakin tulee enemmän kyselyitä tämän kaltaisiin ohjelmiin. 

Screenshot_2017-03-27_15.40.45

 

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto