Floridan avovesileiri

2017-06-08 14:58:23

Lähdin kolmisen viikkoa sitten sveitsiläisten kanssa Floridan Cape Coraliin vuoden ensimmäiselle avovesileirille. Harjoittelu lähti erittäin hyvin liikkeelle hyvän harjoitteluseuran takia ja olen saanut kulutettua itseni loppuun. Melonta ja voima on kehittynyt huomattavasti viime leiriin nähden. En ole varmaan ikinä ollut tähän vuoden aikaan näin kovassa kunnossa melonnallisesti sekä voimallisesti. Tämä auttaa kasvattamaan harjoittelumotivaatiota!

Harjoittelu täällä tapahtuu rakennetuissa kanaaleissa, joita löytyy varmaan kaiken kaikkiaan 100 km ellei enemmänkin. Tämän takia on helppo löytää sopiva kanaali kuhunkin harjoitteeseen. Voimaharjoitteet tehdään paikallisella fitness-salilla, jonka keski-ikä on varmasti päälle 60 vuotta. Tämä eroaa paljon suomalaisesta kuntoilukulttuurista.

Leiriä on jäljellä vain muutama päivä ja Floridan jälkeen suuntaan Espanjan Sevillaan vielä pariksi viikoksi harjoittelemaan oman maajoukkueen kanssa. Mahdollisesti koitan päästä mukaan myös muiden maajoukkueiden harjoituksiin.

 

 

Kiitos Pit Oy ja Asianajotoimisto Miikka Hakanen tuestanne! 

GOPR9629-1

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto