Melonta ja syksy

2016-10-29 10:09:14

Melonta ja syksy ovat haasteellista aikaa harjoittelulle. Jouduimme miettimään valmentajan kanssa pitkään, miten saamme laadukkaita harjoituksia aikaiseksi syksyllä. Tulimme siihen tulokseen, että on parempi olla poissa vesiltä. Tämä ihan vain siitä syystä, ettei motivaatio kylmissä olosuhteissa ole ollut kovin korkea.

Valmentajan kanssa ajateltiin, että nyt on paras aika kehittää perusvoimaa. Jätimme käytännössä kokonaan pois kaikki kuluttavat treenit. Tulokset ovat parantuneet erittäin paljon ja en ole varmaan ikinä ollut näin hyvässä kunnossa voimallisesti. Oheistreeninä olen pyöräillyt ja juossut jonkun verran.

Koitin pitkään järkätä itselleni lokakuussa ulkomaanleiriä, mutta treeniseuran löytäminen ja uuden olympiadin alku toivat omat haasteensa. Onneksi sain järkättyä itselleni kolmen viikon Espanjan leirin.

Lähden Espanjan Sevillaan 31.10. ja olen siellä 22.11. saakka. Mukaani saan sveitsiläisen kaverin, Stefan Domeisenin (http://www.stefandomeisen.ch/). Tämä tarkoittaa sitä, että kovaa treeniä tulee olemaan ohjelmassa.

 

Viikon vinkki:

 

Jollei kiinnosta, tee jotain mikä kiinnostaa!

IMG_20160420_200253

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto