Omatoimileirillä Sevillassa!

2016-11-10 13:27:11

Saavuin viikko sitten Sevillaan. Vuokraamani asunto on kaksikerroksinen ja siinä on parveke. Asunnossa on molemmille, Stefanille ja minulle, omat huoneet sekä vessa ja suihku.  Asunto on kaikin puolin erittäin hyvällä paikalla. 

Yllätykseksi huomasimme heti ensimmäisenä päivänä, että täällä on pyhä ja kaikki kaupat ovat kiinni. Tämä toi yllättäviä haasteita, kun kaupasta olisi tarvinnut kaikki elämiseen tarvittavat tarvikkeet. Onneksi ravintolat olivat sentään auki.

Aloitimme harjoittelut maltillisesti, ettei melontaa olisi heti kahdesti päivässä. Tämä siksi, etteivät paikat menisi heti aivan tukkeeseen. Päivä kerrallaan melontaa on tullut enemmän mukaan ohjelmaan. Harjoittelemme määrällisesti ja laadukkaasti niin paljon, kun kroppa antaa myöden. Melonta, juoksu, voimaharjoittelu ja lihashuolto kuuluvat viikko-ohjelmaan tällä hetkellä.

Ensimmäinen viikko on ollut todella hyvä ja lämmin. Meidän harmiksemme jo ensi viikolla on luvattu aika paljon kylmempiä päivä ja lämpimiä päiviä on tuskin enempää tulossa leirimme aikana.

Kelit siis viilenevät, mutta treeniä lisätään sen verran, ettei tarvitse palella ;)

 

Viikon vinkki:

Harjoitusten laatu on tärkeämpi, kun määrä.

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto