Slovenia

2017-04-13 10:51:15

Slovenian harjoitusleiri lähti liikkeelle lentämällä Itävaltaan ja ajamalla noin 400km kohti Slovenian Blediä. Tämä ihmeellinen koukero aiheutui, koska emme löytäneet edullisia lentoja suoraan Sloveniaan.

Päästyämme Sloveniaan kelit olivat loistavat ja paikka älyttömän hieno kuten aina on ollut. Harjoitukset lähtivät hyvin liikkeelle ja kaikki tuntui olevan kohtalaisen hyvin, mutta pientä lihasjumia oli matkustamisesta jäänyt.

GOPR9669

Viikonloppuna suunnattiin kohti Italian Mantovaan Kauden ensimmäisiin kisoihin. Perille päästyä huomasin, ettei selkäni ole parhaassa kunnossa ja istuin vinossa kajakissa. Tämän huomattuani en lämmitellyt ennen kisavetoja muuten, kuin juoksemalla ja jumppaamalla.

Tämä oli aivan erilainen valmistautuminen kisoihin mihin olen yleensä tottunut. Alku- ja välierät menivät hyvin ja meloin itseni molemmilla matkoilla A-finaaleihin 500m ja 1000m matkoilla.

Seuraavana päivänä oli finaalit ja olin 500m matkalla neljäs. Tämä otti päähän koska pystyn parempaan ja selän tuntemukset verottivat vauhdista jonkun verran.

500m jälkeen oli vuorossa 1000m finaali ja matkaan lähdin vähän liian hitaasti, mutta pystyin korjaamaan tilanteen viimeisellä 200metrillä ja nousin neljänneksi.

1000m vedon jälkeen selkäni rupesi oireilemaan, enkä pystynyt loppuveryttelyä tekemään. Seuraavana päivänä fysioterapeutti neuvoi minua menemään magneettikuvaukseen, koska alaselän oireet olivat ei lihasjumista johtuvia.

 

Tiistaina lensin takaisin suomeen ja magneettikuvauksiin jo keskiviikkona. Tänään sain tietoa, että alaselässä on vähän kulumaa ja pieni tyrä. Tämä selittää miksi ongelmia oli tullut.IMG-20170408-WA0006

© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto