Saaristomeren Melojat

Saaristomeren Melojat RY on toiminut koko melontaurani aikana minun kotisatamana. Edustan seuraani ylpeänä ja vilpittömästi.

http://melojat.net/

Asianajotoimisto Hakanen Oy

Asianajotoimisto Hakanen Oy on ollut minun luotettava tukijani monien vuiosien ajan. Yristys on tuonut minulle mahdollisuuden harjoitella laadukkaasti ympärivuoden. Kiitos Asianajotoimisto Hakanen Oy tuesta.

http://www.hakanenoy.fi/

PIT Oy

PIT Oy on luotettava ja korkeatasoinen IT-alan palveluyritys, joka on toiminut minun taustajoukoissa monien vuosien ajan. Kiitos PIT OY

http://www.pit.fi/

Tovari - TovariSport

Urheilumarkkinointiin keskittynyt TovariSport lähti sparraamaan mun näkyvyys puolta!

http://www.tovarisport.fi

ALFA

Alfa Proteiinipatukat on urheilijalle parasta laatua parhaaseen suoritukseen Proteiinipatukat ovat ladattuna täyteen proteiinia, kuitua, l-arginiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Tämän takia Alfan tuotteet sopivat jokaiselle. #UnleashAlfa

http://www.alfandelight.com/fi/

Melontapiste

Melontapiste on asiantunteva, edullinen ja palveleva melontakauppa. Heiltä löytyy laaja valikoima kajakkeja, kanootteja ja SUP tuotteita! Käykää tutustumassa loistavaan tarjontaan sekä löytämään uusia kulkuneuvoja vesillä liikkumiseen.

https://www.melontapiste.fi/

Turun Seudun Urheiluakatemia

Turun Seudun Urheiluakatemia on yksi Suomen urheiluakatemioista. Urheiluakatemiassa tehdään yhdessä työtä suomalaisen huippu-urheilumenestyksen parantamisessa, osaamisen kasvattamisessa ja urheilun arvostuksen lisäämisessä. Turun Seudun Urheiluakatemian yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun seudun oppilaitokset, Turun kaupunki, Turun seudun kunnat, lajiliitot ja alueen seurat.

https://www.urheiluakatemia.fi/
© 2016 - Miika Dietrich
Yhteydenotot:

mia.dietrich@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto